ZLATAR - MEANDRI UVCA

Meandri Uvca su poznati po beloglavim supovima i atraktivnim krstarenjem meandrima. Obilazimo i Ledenu pećinu i šetamo do najlepšeg vidikovca ka meandrima.

Noćimo i sledeći dan nastavljamo sa obilaskom. Veoma atraktivna i nezaboravna avantura dece i roditelja.

JADOVNIK - VODOPADI SOPOTNICE

Sopotnica je poznata po slapovima i vodenicama. Nalazi se kod Prijepolja. Nakon obilaska Slapova soptnice odlazimo ka Kamenoj gori gde pravimo logorsku vatru.

Noćimo u specijalnim starim kućerima, što predstavlja nesvakidašnji događaj. Dva dana boravka na ovim destinacijama jugozapadne srbije je pravi odmor za porodicu.

KAMENA GORA

Kamena gora i nije tako kamena već je obojena lepim zelenim pašnjacima i šumom. Poznata je po starom boru, koji je postao zaštitni znak tog kraja. Noćimo u starim kućma, i kućerima, malim bungalovima između šumskih borova. Pravimo logorsku vatru i edukaciju preživljavanja u prirodi.

Nakon obilaska predivnog kraja i etno sela, polazimo za Beograd.

BORSKI STO

Borski sto je veoma atraktivna planina u istočnoj srbiji. Nije zahtevna i na ovoj avanturi prvi put pravimo skloništa u prirodi u kojim bi prespavali.
Pored se nalazi plainarski dom na oko 850 m. U blizinin doma je jezero. Pogled sa vrha Borskog stola se pruža ka Velikom kršu, veoma atraktivnom planinskom grebenu.

KOPAONIK

Kopaonik je svima nama poznat po skijanju, ali ovoga puta pravimo lepu avanturu sa obilaskom atraktivnih destinacija Kopaonika, vodopada, gejzira, stena...

Na ovoj avanturi učimo malo o planinarenju i odlasku u planinu. Program popunjavamo i sa igrama bez granica i animacijom.

GOLIJA

Golija planina je veoma velika i rasprostranjena. Naša avantura počinje u selu Rudno, gde noćimo. Cilj nam je vrh Radočelo.
U blizini i na putu ka Goliji obići ćemo manastir Gradac, Novu Pavlicu, Studenicu, isposnicu Svetog Save, manastir Žiču.

Ovu avanturu nazivamo SREDNJOVEKOVNA AVANTURA. Edukativna i rekreativna avantura.